Heipähei! Tästä lähtee uusi kissoista kertova blogi käyntiin! Itse olen tyttö vuosimallia -99 ja minä&perheeni omistamme 2 kissaa. Meidän maalaistollot pörröpallot ovat ihan sekarotuisia, tavallisia kotikissoja, löytöeläintalolta saatuja.

IMG_20140313_152437-normal.jpg

Yllä kuvassa on toinen kissoista, Miiru. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, joten häntä voidaan myös kutsua nimillä Mussukka, Mirtsu, Miirukka, Ninja, Miirulainen ja Miiru Maukku Mussukka Möttönen :D Tältä neidiltä ei vauhtia puutu, varsinkaan, jos sattuu ninjailemaan itsensä ulkona irti valjaista. Perus katti, ei viihdy sylissä, mutta on seurallinen, toki omilla ehdoillaan. Ulkoilu ja metsästys on se Niirun juttu, ja päästäisiä metsästetään vaikka ihan valjaista käsin. Hiukan nirso ruoan suhteen, mutta herkut kelpaavat ja Miiru osaakin antaa tassua, "vilkuttaa", istua käskystä, mennä maahan (jotenkuten) ja nousta takajaloilleen.

IMG_20140306_184948-normal.jpg

Sitten esittelyyn pääsee Iitu. Kuvaa on muokattu ja siksi se ei ole täysin realistinen, oikeasti Iitun tummat kohdat ovat melko vaaleanharmaita. Iitu on näistä kahdesta isompi ja höpsömpi. Iituakin voidaan kutsua mm. Iitukki, Ryökäle, Roikale, Rohmu, Höpönassu, Nöpöpossu... Nimiä riittää. Suurin osa noista, esim. Roikale, liittyvät siihen, miten Iitu käyttäytyy, kun sen ottaa syliin. Sitä saa roikottaa ja pitää sylissä kuin vauvaa ja toinen vaan kehrää. Iitu viihtyy sylissä (ainakin vähän aikaa), mutta ilmaisee hyvin selkeästi, kun haluaa pois. Muuten Iitu ei olekaan kovin seurallinen. Tässä on varsinainen ruokarohmu, tälläkin hetkellä laihiksella, vaikka ei mikään kriittinen tilanne olekaan. Tämä kun meinaa siskonkin ruoat syödä, jos ei kukaan ole valvomassa. Herkut myös kelpaavat paremmin kuin hyvin, ja Iitu osaa samat temput kuin Miiru.

Ehkäpä tässä oli infoa kerrakseen, kissat ovat siis siskokset, nyt viisivuotiaita neitejä. Ja emme asu maalla, vaikka siltä osoitteen perusteella vaikuttaakin, vaan kaupunki-alueella, tosin taajaman ulkopuolella, onneksi!

Moikka!